Новини

Училище БЕБЕ НА ЖИВО в Mall of Sofia на 10.12.2023

Училище БЕБЕ НА ЖИВО в Mall of Sofia на 10.12.2023

Вижте за какво си говорихме предпразнично, в декемврийското събитие НА ЖИВО с Училище БЕБЕ в Mall of Sofia вчера – 10 декември.  

Педиатърът д-р Нина Конова информира родителите как трябва да захранят своите бебета, кога и как се въвеждат нови хранителни групи и как да подходим с глутена и алергенните продукти. 

Д-р Цвети от ДЕТСКА ДЕНТАЛНА КЛИНИКА даде ценни и практични съвети за употребата на биберона - приятел или вредител на нашето дете, а също и начерта вредните навици във възрастта 0-3 годинки – как да ги избегнем и кога да започнем със създаването на полезни такива, които да спомогнат за оралното и дентално здраве на подрастващите. 

Как да подкрепим здравето си, ако сме бременни в зимния период ни посъветва д-р Цветина Даскалова, специализант акушер-гинеколог.

А Марина Веселинова, мениджър продажби към МЦ Афродита и тъканна банка Future Health ни запозна с актуалностите при извличането и съхранението на стволови клетки, като ни начерта и основните критерии за избор на тъканна банка.

Практическото занятие беше за къпането и хигиената на бебето, в рамките на което акушерката Мария Евгениева демонстрира на бъдещите и настоящи родители как и при какви условия се къпе бебето; колко често извършваме този ритуал; как да се грижим за пъпчето, преди и след неговото падане; кои са спецификите при хигиената на отделните бебешки зони и защо трябва да избираме внимателно бебешки кърпички.

На събитието присъстваха над 50 гости и всички получиха мострени продукти от партньорите на събитието –Bio AmicaWater Wipes и Capey Pharma, а в томболата най-големите късметлии получиха прекрасни подаръчни комплекти с различни продукти за мама и бебе от VitabioticsWater Wipes и Училище БЕБЕ.

Следете програмата ни за идната година тук: https://www.bebeto.org/School

всички статии