Новини

Училище БЕБЕ НА ЖИВО в Mall of Sofia на 26.11.2023

Училище БЕБЕ НА ЖИВО в Mall of Sofia на 26.11.2023

Eто какви теми разгледахме в ноемврийското събитие НА ЖИВО с Училище БЕБЕ в Mall of Sofia, на което присъстваха над 70 души.

➜ Акушерката Емилия Казълова разясни на родителите какви са спецификите и особеностите на отглеждане на зимно бебе - разходки, закаляване и основни физиологични състояния. '
➜ Галя Кузманова, сертифициран консултант по детски сън, приучаване към гърне и премахване на пелените начерта основните моменти при съня на кърмачето от 0 до 3 месеца – кои са циркатдните ритми при новороденото, препоръки за безопасност на бебешкия сън, от какво зависи сънят на бебето, колко време трябва да будува и други.
➜ Акушерката Теди Артинова показа на родителите как се прави м
асаж и гимнастика на бебето и разясни развитието на опорно-двигателния апарат на малкото дете.

От какви обезщетения можем да се възползваме като бременни и майки
 гостите узнаха от Камелия Николова, сертифициран и действащ медиатор, личен консултант на бременни жени.

Педиатърът д-р Тодор Тодоров поговори на родителите за Шуслеровата терапия и хомеопатия при настинка и грип при бременната жена и малкото дете – защо не трябва да се плашим от високата температура и как да си помогнем с щадящи средства в домашни условия. 

Марина Веселиновамениджър продажби към МЦ Афродита и тъканна банка Future Health ги запозна с актуалностите при извличането и съхранението на стволови клетки, като им начерта основните критерии за избор на тъканна банка.

Всички гости получиха подаръци от партньорите на събитието – бебо, Capey Pharma, Bio Amica и Alpen Pharma, а в томболата най-големите късметлии получиха прекрасни подаръчни комплекти с различни продукти за мама и бебе.

Следващото събитие ще се проведе на 10 декември. Следете програмата ни.

всички статии