Новини

Училище БЕБЕ НА ЖИВО в Mall of Sofia на 01.10.2023

Училище БЕБЕ НА ЖИВО в Mall of Sofia на 01.10.2023

На 1 октомври Училище БЕБЕ проведе поредното събитие НА ЖИВО за бъдещи и настоящи родители в столичния търговски център Mall of Sofia.
Над 130 души 
– основно двойки, очакващи своята първа рожба, получиха ценни насоки и практични съвети по теми, свързани с Подготовката за раждане, Грижа за имунитета на майката и бебето, Физиологични състояния на новороденото, Къпане и хигиена на бебето и Защо да съхраним стволови клетки от пъпна връв. 
Акушерката Емилия Казълова насочи майките по какъв начин да се подготвят психически и физически за раждането, какво да носят със себе си в болницата, кога да тръгнат за родилното и как да си направят план за раждане. Акушер Казълова, също така демонстрира на бъдещите родители как да къпят своята рожба и как да почистват всички бебешки зони.
Педиатърът д-р Нина Конова успя да успокои всички гости, че физиологичните състояния при новодороденото не са нещо безкрайно страшно и че всяка ситуация си има разумно решение, стига майката да е спокойна.
Диана Наскова от МЦ Афродита и тъканна банка 
Future Health начерта ползите от съхранението на стволови клетки от пъпна връв и как да си изберем партньор, а Виктор Димитров – от екипа на Борола, сподели ценни съвети в подкрепа на имунитета на мама и бебе, както и правилна и надеждна грижа за кожата на новороденото.
Всички гости получиха подаръци от партньорите на събитието 
BorolaWater Wipes, Bio Amica и Capey Pharma, а в края на събитието организаторите зарадваха присъстващите мами и с прекрасни и практични подаръци в традиционната томбола на Училище БЕБЕ.

Следващото събитие ще се проведе на 29 октомври. Скоро очаквайте и програмата. 

всички статии