Новини

Училище БЕБЕ проведе третото от поредица събития НА ЖИВО

Училище БЕБЕ проведе третото от поредица събития НА ЖИВО

На 28 май Училище БЕБЕ проведе третото от поредица събития НА ЖИВО, за бъдещи и настоящи родители в столичния търговски център Mall of Sofia.
Организаторите бяха подготвили лекционен панел, практически занятия и кътове за консултации със специалисти и партньори. На събитието присъстваха близо 120 души, основно двойки, очакващи своята първа рожба.
Сред топ специалистите по темата за Раждането на бебето беше акушер-гинекологът д-р Иван Вецев, завеждаш отделение „Рискова бременност” в САГБАЛ „Шейново”.
Хомеопатът и общопрактикуващ лекар д-р Зорка Угринова пък даде ценни практични съвети как най-безопасно се гледа бебе през лятото, какво да носим в аптечката си и как да пътуваме с бебето в горещите дни.
Милена и Ради от Kids on Board разясниха подробно какви изисквания трябва да имаме като родители към столчето за кола, в което превозваме бебето и малкото дете така, че да го обезопасим качествено.
За имунитета на майката и бебето се погрижи Илиана Димитрова, медицински представител на Борола, която даде практични решения и за правилното поддържане кожата на бебето.
Бъдещите родители се включиха и в work shop, в който акушерката Ева Павлина от МБАЛ „Вита“ демонстрира как се къпе, облича и почиства бебето.
Всеки гост получи подаръци от партньорите на събитието, а в края организаторите зарадваха присъстващите мами и с прекрасни и практични подаръци в традиционната томбола на Училище БЕБЕ.

Следващото събитие ще бъде на 25 юни, неделя, от 10.30 часа на ет. 2.

 

всички статии