Новини

Фамилатлон предстои!

Фамилатлон предстои!

Фамилатлон - Семейният празник на София е на 3 септември

Да се отправиш на велопоход или да рисуваш и учиш китайски? А защо не да управляваш свой робот или да поиграеш хокей с истински стик? Каквото и да избереш - забавлението е гарантирано на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот Фамилатлон.

На 3 септември, в рамките на Sofia Summer Fest, зад музея “Земята и хората”, ще има много смях, емоции и вълнуващи срещи. Деца и родители заедно ще участват в различни творчески работилници, спортни предизвикателства и развиващи занимания. За 14-та поредна година Фамилатлон ще обедини знанието, спорта, експериментаторския дух и здравословния живот в един специален ден за цялото семейство.

От 10:00 часа в съботния ден посетителите на Фамилатлон 2022 ще могат да се срещнат с десетки организации, които ще споделят своя опит чрез игри, предизвикателства и разнообразни активности. Всяко семейство ще изпробва нови занимания и ще подреди своя програма за един незабравим ден.

Голямата сцена на Sofia Summer Fest ще посрещне талантливи малки и пораснали деца, които ще огласят парка с ангелски гласове, ще приковат вниманието ни авторско кино и ще се забавляват с Научно шоу.

В 10:30 часа: Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в „Малък велопоход“ със специални награди.

“Ябълки за смет” е нашата забавна игра, с която се грижим за природата. Тя започва в 15:30 часа и в нея могат да се включат всички посетители.

Всяко дете ще си тръгне от събитието с малък подарък, а всеки родител с куп приятни емоции и удовлетворението за качествено прекарано време с децата си. За финал сме подготвили изненада за всички, които останат до края.

Фамилатлон 2022 се организира от Асоциация „Родители“ и Академия за родители в партньорство със Sofia Summer Fest. Събитието е част от културния календар, раздел “Лятна програма” на Столична Община.

Фамилатлон е безплатно за всички посетители.

всички статии