Бебе и дете

Магията на необикновените човешки преживявания с Mutsy

Магията на необикновените човешки преживявания с Mutsy

Цялата колекция на колички Mutsy е модулна, за да осигури на всеки родител подходящата система във всеки период на развитието на детето. Гамата на Mutsy включва 4 модела колички – Evo, Nio, Icon и компактна лятна количка – Nexo. На шаситата на моделитена Mutsy, могат да се поставят различни модули като кош за новородено, седалка за седящо дете, многообразие от столчета за кола и богат набор от удобни аксесоари. С всяка от количките на Mutsy, вашата разходка ще се превърне в истинско удоволствие. Универсалността, вниманието към ергономичността и лекотата са съчетани в стилен дизайн: това е всичко, което ние наричаме „Магията на необикновените човешки преживявания“.

Открийте Mutsy Nio – здрав дизайн с множество интелигентни характеристики, приканва всеки родител към едно незабравимо приключение. Със своята олекотена конструкция, интегриран сенник, здрав и елегантен дизайн, Mutsy Nio улеснява ежедневието на всеки родител. Облегалката и опората за крака на седалката на Mutsy Nio се регулират в множество позиции, включително до ергономична позиция за сън: най-полегналата позиция за сън, която сме произвеждали досега. Добавете към всичко това здравите колела с допълнителен грайфер и окачване както на предните, така и на задните гуми, Mutsy Nio ви позволява да покорите и най-труднодостъпния път.

Кошът за новородено на количка Mutsy Nio e монтиран в по-високата част на шасито, като резултат, ще избегнете всички болки в гърба, при многократното поставянето на детето в количката. Контрол панелът за регулиране позицията на седалката е поставен на по-висока позиция на гърба на седалката, за да го достигате лесно и без да се навеждате. Имате възможност да конфигурирате дръжката на шасито на Mutsy NIO според вашата височина, за да не натоварвате допълнително ръцете си при разходка. Шасито на количката е толкова леко, което ви позволява лесно да го маневрирате, сгъвате и разгъвате.

Насладете се на вашата разходка с Mutsy NIO.

Официален вносител на Mutsy за България: Ивентас ЕООД; www.iventas.bg

всички статии