Новини

Водещи български алерголози ще консултират безплатно онлайн от 8 до 31 юли 2020 в Healee

Водещи български алерголози ще консултират безплатно онлайн от 8 до 31 юли 2020 в Healee

Инициативата е на Българското дружество по алергология, организира се по повод Световната седмица на алергиите и 8 юли – Световния ден за борба с алергиите и ще се проведе използвайки платформата за онлайн консулатации Healee. Проектът се реализира и с финансовата подкрепа на UCB България.

Близо 30 от водещите алерголози у нас ще предлагат безплатни онлайн консултации за пациенти  страдащи от алергичен ринит и уртикария от 8 до 31 юли (или до изчерпване на броя на безплатните консултации от кампанията) в най-голямата платформа за телемедицина – Healee на www.healee.com.

Проектът е част от Национална кампания за борба с днешните алергии в условия на Covid-19, която цели да популяризира информацията за алергичните заболявания, с акцент върху необходимостта от профилактика, ранна диагностика и добър контрол.

Всички пациенти с оплаквания от алергичен ринит или уртикария, ще могат да проведат безплатни онлайн консултации със специалистите, които се включват в кампанията от 8 до 31 юли в най-голямата платформа за телемедицина в България – Healee на www.healee.com. Над 30 алерголози, от 10 различни града от цялата страна ще съветват пациентите онлайн, които ще могат да се свържат със специалист, без да излизат от дома си – бързо, сигурно и удобно – чрез видео преглед, аудио консултация и през чат.

всички статии