Новини

Отменят се всички културни събития на закрито

Отменят се всички културни събития на закрито

Заради установените в България първи случаи на коронавирус са отменени всички масови културни събития на закрито в цялата страна. Това важи за посещенията в кина, театри, концертни зали, музеи, галерии и други. В цялата страна се забраняват и всякакви масови прояви с участие на деца, а спортните състезания ще се провеждат без публика. 

Преустановяват се и училищните събития, пътувания, екскурзии и посещения на обекти, извън учебните заведения на територията на цялата страна, съобщиха от Просветното министерство.

На регионалните здравни инспекции в страната е разпоредено да създадат организация съвместно с лечебните заведения за осигуряване на леглови резерв, както и за организация на работа на медицинския персонал.

В тази връзка искаме да ви информираме, че предстоящите събития на Училище БЕБЕ на 15 март в Sofia Ring Mall и на 14 март в Mall of Sofia се отменят. 

Извиняваме се за причиненото неудобство, но вашата безопасност е на първо място за нас.

Съветваме ви да спазвате много добра хигиена, да се храните правилно, да не се отказвате от движението и разбира се да не изпадате в паника.

Следим ситуацията, която е много динамична и ще ви информираме своевременно за отлагащите се събития и новите дати за провеждането на лекциите на училище БЕБЕ.

До скоро! 

 

всички статии