Бременност

За моето семейство най-важно е здравето

За моето семейство най-важно е здравето

Съхранение на стволови клетки във Future Health

Разговор с Джулиана Гани  

Всеки родител иска най-доброто за своето бебе, дете, съпруг. Здравето е най-ценното, още от момента на раждане и появата на нов член в семейството, за да бъде изпълнен животът с много усмивки и незабравими моменти.

Съхранението на стволовите клетки може да бъде подарък за живот. Кръвта от пъпната връв на бебето съдържа най-ценните стволови клетки. Днес много родители съхраняват кръвта от пъпната връв за бъдещото здраве на детето си. Те могат да лекуват заболявания на кръвта като анемия, левкемия и заболявания, които нарушават способността на човешкото тяло да се защитава.

Когато говорим за качество, опит, успешни трансплантации и сигурност в съхранението на стволови клетки, Future Health е компанията в България, от която може да се вземе най-достоверна информация. Future Health за поредна година е категоричен избор на семействата в Европа и България. Фокусът на нейната дейност е в медицинската част на целия процес. Много важно е да отбележим, че Future Health е първата частна акредитирана банка в Европа и единствената наградена от кралицата на Великобритания.

Всяко семейство, което реши да съхрани стволови клетки, получава пълна диагностика на кръвни изследвания и вирусология, изработени чрез последно поколение медицинска технология. Мониторингът, на който е подложена, е паспорт  за всеки трансплантационен център по света и приемане на пробите за лечение. Семействата, които избират Future Health могат да получат диагностика на новороденото за склонност към лактозна непоносимост, глутенова непоносимост , горчив вкус и глухота, предизвикана от медикаменти.

Как една бъдеща майка да разбере, че тъканната банка е подходяща за съхранение и да и се довери. Попитахме Джулиана Гани и как тя е направила своя избор.

За моето семейство най-важното е здравето, затова двамата с Илиян направихме много задълбочено проучване на тъканните банки, тъй като това е решение, с което трябва да се гарантира бъдещото здраве на цялото ни семейство. Проведохме разговори със медицински специалисти, ровихме се в международни сайтове и световни медии. Информация за такова важно решение трябва да се претегли чрез солидни доказателства за опита на компанията и успешните трансплантации. За нас има три категории, по които една банка трябва да работи, за да предложи качествена услуга . Удостоверенията, акредитациите и лицензите от независими международни институции. Те са важни, за да се приеме проба за лечение по цял свят.Финансовата стабилност е вторият важен критерии. Това е инвестиция за едно семейство, така че  трябва компанията да е стабилна . Трето и особено важно, са успешните трансплантации, освободени проби и брой на съхранените проби. Тука искам да отбележа че Future Health има забележително предимство и по трите параметри, в сравнение с всички останали банки, които функционират в България. Смятам, че сме направили най-добрия избор, защото Future Health e гаранция за качество и не на последно място - цената, а тя е напълно достъпна за период от 20 години, тъй като има възможност и за разсрочване.

За допълнителна информация и въпроси:
www.future-health.bg, тел. 02/806 00 60, 02/ 419 95 65.

Спонсорирана публикация

 

 

всички статии