Бременност

За спокойни майки без паника и страх с Rescue капките на д-р Бах

За спокойни майки без паника и страх с Rescue капките на д-р Бах

Почти всеки ден преживяваме някакви стресови ситуации – с повечето се справяме успешно, но други не можем да преодолеем толкова лесно.

Бременността е вълнуваща и понякога стресираща, необичайна и разкриваща нов eтап в живота. Едно е сигурно – тя може да бъде едно вълшебно преживяване. Ако досега непрекъснато сте правили компромиси със собствените си потребности и желания за комфорт, време е да помислите за себе си и за новия живот, който носите. Това е сигурна гаранция, че ще се чувствате наистина страхотно в този така вълнуващ етап от живота на всяка жена. Голям процент от бъдещите мами изпитват непреодолим страх от раждането и това е нещо съвсем естествено. Едни се ужасяват от това как ще понесат болката, други изпадат в паника пред неизвестното и дали всичко ще е наред с бременността и с бебето. Всяка жена непрестанно се пита кога и къде ще получи първите контракции и ще ѝ изтекат водите, дали ще успее да стигне навреме в болницата и дали раждането ще бъде болезнено. Всички тези въпроси създават както вълнение, така и тръпки на страх и дори паника.

Следродилната адаптация и депресия, тръгване на ясла или детска градина, родителски срещи, извънкласни дейности, състезания и участия. Пазаруване, обикаляне в сравняване на цени, ровене в интернет, куриери – за дрехи, играчки, обувки и разни абсолютно задължителни дреболии, без които децата очевидно не могат „да дишат“. Къщна работа – готвене, чистене, шетане, пералня и работа са все фактори, които осъзнато или неосъзнато причиняват стрес.

Ако ви връхлитат неочаквани състояния на паника и страх във връзка с предстоящо раждане или новите етапи от живота ви като майка, ключът е универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE на д-р Бах. Продуктите от серията са интелигентна и надеждна алтернатива за бързо и ефективно овладяване на вътрешното безпокойство  и поемане на контрола. Могат да се приемат във всички форми (капки, спрей, пастили) неограничено в рамките на деня през 15 минути до ефект. Подходящи са за всички възрасти и действат независимо от първоначалната нагласа, безопасни са за употреба дори по време на бременност и веднага след раждането на бебето. Не водят до привикване и не крият риск от предозиране.

RESCUE продуктите благоприятно повлияват неочакваните и спешни пристъпи на уплаха, страх и паника както при родителите, така и при децата – вкъщи, в детската градина или в училище. Всички тези дисбаланси могат да бъдат елиминирани чрез капките RESCUE, класическата форма, разработена от д-р Бах. Подходящи са както за постигане на бърз ефект, така и за продължителност на действието. Директният прием на капки осигурява ефект в рамките на 5-15 минути, който се изчерпва за около час-два. Ако се приемат в чаша вода, действието им продължава около 4 часа, но първоначалното усещане на успокоение настъпва след 20-30 минути. Две впръсквания директно в устата на RESCUE спрей пък гарантират бърз ефект (до 10 минути), като премахват тревожността и страха преди плашещо събитие.

RESCUE крем е идеално решение при борба със стриите, плашещи повечето бременни жени. Предпазва образуването им със своето хидратиращо действие, а едновременно с това,  попивайки в кожата, може да спомогне за успокояването на плода.

Продуктите от гамата на RESCUE ще намерите в аптеките, а за повече информация посетете www.rescue.bg.

всички статии