Новини

Детски базар

Детски базар

Kids&Chicks е събитие за родители, които се чудят какво да правят с умалелите дрешки, колички и играчки на любимите си малчугани, както и за всички детски магазини, които могат да изложат преоценени детски стоки.

Тук ще можете да продадете всичко, което вече не ви е нужно!

Ще ви очакваме на 18-ти май в учебния корпус на Музейко.

Желанието ни е да направим базар, където да дадем втори шанс на дрехи и играчки, да удължим живота им, да зарадваме някой друг и да се включим макар и с мъничко към опазването на околната среда. Да намалим консумацията, като пазаруваме от някой друг. А повярвайте ни, находките на тези базари са истински съкровища!

Моля ви споделяйте, канете приятели, за да стигнем до повече хора, които биха се включили, като продаващи или пазаруващи. Вярваме, че идеята е добра и си струва, затова имаме нужда от вашата подкрепа!

В деня на базара ще има още няколко събития за деца - работилници на Роботика, керамика и йога и ще има голям поток от деца и родители, което ще бъде чудесна възможност за всички.

В това издание отново ще можем да подкрепим дечицата в неравностойно положение на щанда на нашите партньори I CAN TOO, които и този път ще бъдат с нас!
Всичко, което решите, че повече не ви е нужно, ние ще се погрижим да бъде дадено на дечица в нужда!

Записването започва, местата са ограничени, затова побързайте!

За участие, пишете тук

Чакаме ви, ще бъде весело !

Текст: Организаторите

всички статии