За мама

Как да изглеждаме добре?!

Как да изглеждаме добре?!

  1. Отделете време, за да изберете удобни дрехи и такива, които ви правят щастливи, когато се погледнете в       огледалото. В същото време, бъдете стилни и се научете да се обличате според характеристиките на тялото си. Избирайте си цветове, които ви правят по-слаби.
  2. Намерете време да се гримирате. Неправилно поставеният грим, може да ви изиграе лоша шега. Един добър съвет – колкото по-малко, толкова по-добре. Подчертайте чертите във вас, които харесвате и не забравяйте, че повечето мъже харесват по-естествените жени.
  3. Направете си нова прическа. Изберете форма, която ще пасва на лицето ви. Не се придържайте към дългите коси, например, само защото е модерно.
  4. Пийте много вода. Приемането на достатъчно количество вода, не само ви помага да сте във форма, но и кара кожата ви да изглежда чиста и блестяща. Препоръчителното количество е около 2-3 литра на ден.
  5. Фокусирайте се върху здравословното си състояние. Хората, които са здрави, изглежат добре. И какъв по-дбър начин да изглеждаме добре, от това да бъдем добре. Откажете се от вредните навици.
  6. Бъдете самоуверени. Самоувереността е качество, което може да помогне в много и разлини ситуации. Изправете рамене, повдигнете брадичка и покажате кои сте и какво можете. Един допълнителен съвет е да не се сравнявате с филмови звезди, модели или хора, които са преминали през различни интервенции. Вие сте прекрасни такива, каквито сте.
  7. Бъдете добър човек. Старайте се добрият ви външен вид да съответства на добри ваши качества. Когато видите някой, който е положил старание относно добрия си външен вид, направете му комплимент. Вие сами знаете, колко приятно е да получиш одобрение.
  8. Усмихвайте се по-често. Усмивката е вашето най-силно оръжие. Дори и една малка усмивка от ваша страна ще озари вашето лице и ще ви накара да изглеждате по-привлекателна.

Не забравяйте, че красотата идва отвътре! Не забравяйте да показвате и заразявате всички около вас с вашата красота и уникалност!

 

По материали от сайта wikiHow

 

всички статии